Actuele werkzaamheden
Delen via:   

Werkzaamheden nabij Weelhoekweg / Kaaiweg Borssele: mast 1001 t/m 1004

Aannemer BAM Infra start 1 oktober in de buurt van de Weelhoekweg en Kaaiweg bij Borssele met het aanleggen van tijdelijke werkwegen en het inrichten van bouwterreinen voor de masten 1001 t/m 1004. Vanaf half oktober vinden de eerste heiwerkzaamheden plaats.

Het fietspad tussen de Weelhoekweg en de Weelweg wordt gedurende de bouwwerkzaamheden gebruikt door bouwverkeer. BAM Infra treft tijdelijke maatregelen om schade aan het fietspad te voorkomen. Om het fietsverkeer veilig te houden, wordt het fietspad tussen de Weelhoekweg en de Weelweg tijdens de bouwwerkzaamheden afgesloten. Fietsverkeer wordt omgeleid via de Kaaiweg. Tevens geldt er een snelheidsbeperking nabij de in- en uitritten van het bouwterrein. 

Werkzaamheden nabij Noordhoekweg / Bimmelsweg 's-Heer Abtskerke: mast 1028 t/m 1031

Aannemer BAM Infra start 1 oktober in de buurt van de Noordhoekweg en Bimmelsweg bij ’s Heer- Abtskerke met het aanleggen van tijdelijke werkwegen en het inrichten van bouwterreinen voor de masten 1028 t/m 1031. Vanaf half oktober vinden de eerste heiwerkzaamheden plaats.

Om het fietsverkeer veilig te houden, wordt de route voor doorgaand fietsverkeer over de Bimmelsweg omgeleid via de Grotedijk, Kwekerijweg en Noordhoekweg. Tevens geldt er een snelheidsbeperking nabij de in- en uitritten.

Update 22 oktober: aanvullende verkeersmaatregelen
Veiligheid voorop, daarom Bimmelsweg langer en volledig dicht
Aannemer BAM Infra startte 1 oktober in de buurt van de Noordhoekweg en Bimmelsweg bij ’s Heer- Abtskerke met het aanleggen van tijdelijke werkwegen en het inrichten van bouwterreinen. Vanaf dat moment werd het fietsverkeer op de Bimmelsweg geweerd door middel van hekken. Helaas zien we dat er toch verkeer over de Bimmelsweg rijdt. Dat kan gevaarlijke situaties opleveren.

Wij streven naar nul incidenten en willen dat iedereen aan het eind van de dag weer veilig thuiskomt. Dat geldt voor onze medewerkers, maar ook voor de mensen die rondom onze bouwplaatsen wonen, werken en naar school gaan. Daarom wordt de Bimmelsweg vanaf heden tot mei 2021 voor al het doorgaand verkeer afgesloten. Het verkeer over de Bimmelsweg wordt omgeleid via de Grotedijk, Kwekerijweg en Noordhoekweg. Op locatie vindt u omleidingsborden.

Werkzaamheden nabij Kanaal door Zuid-Beveland: mast 1061 en 1062

Aannemer SPIE start in oktober met het voorbereiden van de bouw van de 2 vakwerkmasten aan weerszijden van het Kanaal door Zuid-Beveland. De onderdelen voor de masten worden in losse containers aangevoerd. Ter plekke worden delen van de masten op de grond in elkaar gezet. Uiteindelijk zet SPIE de gemonteerde delen met een kraan in elkaar. De exacte planning volgt binnenkort. 

Werkzaamheden nabij Slake, Oude Zanddijk, Nieuwkamersedijk, Oudekamersedijk en Oudekamerseweg mast 1016-1022

Aannemer BAM begint met het aanleggen van de werkterreinen voor masten 1016-1022. Vanaf 2 november beginnen ze met het aanleggen van in- en uitritten naar de bouwlocaties. Vervolgens richten ze de bouwterreinen in met zand en betonplaten. Vanaf de 2e helft van november vinden de eerste heiwerkzaamheden plaats bij mast 1016, daarna volgen de heiwerkzaamheden op overige locaties binnen onderstaande kader tot en met medio februari 2021.

De werkterreinen benaderen ze vanaf de verschillende openbare wegen, zodat het aantal transporten wordt verspreid. Het betreft met name de wegen Slake, Oude Zanddijk, Nieuwkamersedijk, Oudekamersedijk en Oudekamerseweg.