Open Energiedag: 17 september 2022

Delen via:   

Wil jij het bouwproces van de nieuwe hoogspanningsverbinding tussen Borssele en Rilland eens van dichtbij bekijken? Ben je benieuwd welke materialen en machines we daarvoor gebruiken? Wil je meer weten over andere projecten in de regio die nodig zijn in het kader van energietransitie? Of ben je geïnteresseerd in werken in de (elektro)techniek? Kom dan naar de Open Energiedag van TenneT op zaterdag 17 september bij hoogspanningsstation Rilland!

Op 17 september doet TenneT mee aan de landelijke Open Energiedag. Nu de werkzaamheden aan de nieuwe 380 kV-hoogspanningsverbinding tussen Borssele en Rilland al een eind gevorderd zijn, geven we je graag een kijkje achter de schermen. Op deze dag kan iedereen tussen 11.00 en 15.00 uur kennis komen maken met TenneT, onze aannemers en hoe wij vorm geven aan de energietransitie. Er is van alles te beleven voor jong en oud!

Programma
Er is een uitgebreide informatiemarkt waarin we uitleg geven over het bouwproces van de nieuwe verbinding en de andere projecten die in de regio. Daarnaast besteden we uiteraard ook aandacht aan werken in de (elektro)techniek. We organiseren twee rondleidingen: langs het bouwterrein van een mastlocatie en langs het hoogspanningsstation. Alle betrokken aannemers (BAM, SPIE, Switch en Volker Energy Solutions) zijn aanwezig om bezoekers meer te vertellen over hun bijdrage aan het project en de energietransitie. Ook nemen ze allerlei soorten werkmaterieel mee. Voor de allerkleinsten staat er een springkussen. Aan catering is natuurlijk ook gedacht.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door te klikken op deze link. We kunnen maar een beperkt aantal bezoekers ontvangen, dus vooraf aanmelden is belangrijk. Hopelijk tot dan!

Informatie over de route en parkeren ontvang je na aanmelding.

Heb je een vraag over je aanmelding of de open dag? Stuur dan een e-mail naar west@zuid-west380kv.nl of stuur ons een bericht via Facebook (TenneT Zuid-West 380 kV West).

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.