Zaterdag 17 september: Open Energiedag

Delen via:   
23 / 08 / 2022

Wil jij het bouwproces van de nieuwe hoogspanningsverbinding tussen Borssele en Rilland eens van dichtbij bekijken? Ben je benieuwd welke materialen en machines we daarvoor gebruiken? Wil je meer weten over andere projecten in de regio die nodig zijn in het kader van energietransitie? Of ben je geïnteresseerd in werken in de (elektro)techniek? Kom dan naar de Open Energiedag op zaterdag 17 september bij hoogspanningsstation Rilland!

Voor jong en oud

De Open Energiedag is interessant voor jong en oud. Alle betrokken aannemers (BAM Infra, SPIE Nederland, Switch: Strukton Civiel / Mobilis TBI Infra en Volker Energy Solutions) zijn ook aanwezig. Zij vertellen je alles over het bouwproces en de materialen en machines die ze daarbij gebruiken. Naast de uitgebreide informatiemarkt kun je deelnemen aan twee rondleidingen: langs het bouwterrein van een mastlocatie of langs het hoogspanningsstation. Ook voor de allerkleinsten is er van alles te doen: graaf je eigen bouwput, ervaar in virtual reality hoe elektriciteit van windmolens op zee in jouw stopcontact terecht komt of leef je uit op het springkussen!

Aanmelden

Kom jij naar de Open Energiedag? Meld je dan snel aan via https://openenergiedag2022.tennet-events.eu/.
Let op: er is een beperkt aantal bezoekers mogelijk. Vol = vol, dus zorg dat je er snel bij bent. Informatie over de route en parkeren ontvang je na aanmelding. Hopelijk tot dan!

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.