Het informatiecentrum is weer open!

Delen via:   
05 / 10 / 2021

Wegens corona was ons informatiecentrum in Kruiningen lange tijd dicht of open op afspraak. Gelukkig nemen de coronamaatregelen steeds verder af, waardoor we het informatiecentrum weer een aantal vaste middagen kunnen openen.

In het informatiecentrum geven we u graag meer informatie over het project, de vorderingen van de bouwwerkzaamheden en beantwoorden we al uw vragen. Wilt u een kijkje komen nemen? Dat kan vanaf deze week weer elke woensdag- en donderdagmiddag tussen 13.00 en 16.30 uur.
 

Adres en bereikbaarheid
Het informatiecentrum bevindt zich in het voormalige treinstationsgebouw aan de Stationsweg 23 in Kruiningen, niet ver van de snelweg (A58). Er is een groot parkeerterrein tegenover het pand aanwezig. Het pand bevindt zich op het treinstation Kruiningen-Yerseke en is dus ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
 

Komt u liever op een andere dag of met een groep langs? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Dat kan per mail via west@zuid-west380kv.nl of via een privébericht op onze Facebook-pagina of in de BouwApp.  

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.