Extra Informatieavond in Krabbendijke

Delen via:   
22 / 01 / 2014

Maandagavond 20 januari was er een extra informatieavond in dorpshuis de Meiboom in Krabbendijke. Zo’n 80 geïnteresseerden waren aanwezig en werden door Economische Zaken en TenneT geïnformeerd over de tracéwijziging bij Krabbendijke.

Maandagavond 20 januari was er een extra informatieavond in dorpshuis de Meiboom in Krabbendijke. Zo’n 80 geïnteresseerden waren aanwezig en werden door Economische Zaken en TenneT geïnformeerd over de tracéwijziging bij Krabbendijke. Na het drukbezochte plenaire deel werd ook nog ruim gebruik gemaakt van de mogelijkheid om bij de verschillende informatiewanden met de specialisten in gesprek te gaan. Er waren onder andere mensen van techniek, het RIVM, grondzaken en tracécoördinatie.
De nieuwe Zuid-West 380 kV hoogspanningsverbinding van Borssele naar Tilburg wordt momenteel voorbereid. Het is de bedoeling dat het ontwerp inpassingsplan eind 2014/begin 2015 ter inzage gaat.
 
Onder Kaart vindt u een kaart met daarop aangegeven het nieuwe, gewijzigde tracé. U vindt hier ook de sheets van de presentatie uit het plenaire deel van de avond.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.