Eerste editie (digitale) nieuwsbrief Contact uit!

Delen via:   
30 / 11 / 2018

De (digitale) nieuwsbrief Contact van het project Zuid-West 380 kV West is nu te lezen. Deze is online beschikbaar en is gedrukt verspreid naar omwonenden in de buurt van de toekomstige hoogspanningsverbinding tussen Borssele en Rilland, en direct betrokkenen.
 
De komende periode gaat TenneT er alles aan doen om het project Zuid-West 380 kV West - de nieuwe hoogspanningsverbinding tussen Borssele en Rilland - in de bouwfase goed te laten verlopen. Omdat TenneT op zoek is naar nieuwe aannemer(s) voor de Wintrack-masten weten we nog niet precies hoe de planning zal zijn. We zullen u en alle overige betrokkenen en geïnteresseerden goed op de hoogte houden van de voortgang. Deze (digitale) nieuwsbrief is daar een van de middelen voor, en verschijnt twee keer per jaar. 

In de nieuwsbrief lees je van alles over de bouw van de nieuwe verbinding en hoogspanningsstation Rilland, een interview over de samenwerking met waterschap Scheldestromen, de aanpak van de omgevingsmanagers en het verhaal van fruitteler Jan Overbeeke uit Krabbendijke. En meer!
 
Benieuwd naar de nieuwsbrief? Je leest hem hier. Veel leesplezier! Wil je de digitale nieuwsbrief volgende keer graag ontvangen? Meld je dan hier aan.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.