Donderdag 29 november heeft TenneT het informatiecentrum in Kruiningen geopend

Delen via:   
29 / 11 / 2018

Donderdag 29 november heeft TenneT officieel het informatiecentrum in Kruiningen geopend. TenneT vindt het belangrijk om iedereen in de omgeving goed te informeren over de bouw van de nieuwe hoogspanningsverbinding van Borssele naar Rilland en wil daarnaast in contact komen met de omgeving en bereikbaar zijn voor vragen en zorgen die leven bij omwonenden. Het informatiecentrum moet hieraan bijdragen.

Informatiecentrum

Met een maquette, filmpjes en een interactieve kaart van het tracé informeren we de bezoekers over de werkzaamheden. De Virtual Reality bril geeft een unieke ervaring over de werking van energie. Het informatiecentrum is vanaf december elke dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur geopend (uitgezonderd feestdagen, kerstvakantie en bouwvakantie). Is er interesse in een bezoek met een groep? Stuur dan een e-mail naar west@zuid-west380kv.nl.

Adres en bereikbaarheid

Het informatiecentrum bevindt zich aan de Stationsweg 23 in Kruiningen. Het informatiecentrum ligt niet ver van de snelweg (A58). Neem de afslag 33 (Yerseke). Er is een groot parkeerterrein tegenover het pand aanwezig. Het pand bevindt zich op het treinstation Kruiningen en is dus ook zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.