Bekijk de nieuwe verbinding in onze virtuele projectatlas

Delen via:   
11 / 09 / 2020

Voor iedereen die wil weten hoe de nieuwe 380 kV-verbinding tussen Borssele en Rilland er uit komt te zien, is er nu een virtuele projectatlas van het project.

 

De projectatlas neemt je letterlijk in vogelvlucht mee over het tracé, van de huidige - naar de nieuwe situatie. Door middel van 360 graden luchtfoto’s en maaiveldfoto’s kunt u nu al de masten in uw eigen leefomgeving bekijken. Het geeft een goed beeld van hoe de hoogspanningsverbinding er uit komt te zien.

Planning en hinder per mast

Zodra de bouwwerkzaamheden starten komt er een speciale werkzaamheden-kaart in de projectatlas te staan. Daar vindt u per mast specifieke informatie over het bouwproces, de planning en voortgang én de transportroutes.

Inpassing en compensatie

Op een speciale kaart met het landschapsprogramma laten we zien hoe we de nieuwe verbinding inpassen in de omgeving. Waar plaatsen we nieuwe bomen en struiken? En hoe zorgen we dat bijzondere bomen langs het nieuwe tracé behouden kunnen blijven?     

Vragen of suggesties? Laat ze achter op de kaart!

Via de vraag en antwoord-module kunt u een vraag, zorg of suggestie achterlaten. Reacties worden altijd binnen enkele dagen per mail of telefonisch beantwoord. De reacties en bijbehorende antwoorden worden daarna ook – anoniem – op de kaart getoond voor andere bezoekers.

Bekijk de virtuele projectatlas hier. 

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.