Bekijk de digitale informatiebijeenkomst terug

Delen via:   
23 / 09 / 2020

Om omwonenden en andere geïnteresseerden te informeren over het bouwproces organiseerden we, samen met de aannemers BAM Infra en Switch (Strukton/Mobilis), op woensdag 23 september een digitale informatieavond. U kunt de informatieavond hieronder terugkijken. 

Inloopbijeenkomsten op 29 en 30 september

Heeft u na de digitale informatieavond nog vragen of spreekt u liever één op één met een medewerker van TenneT of de aannemer? Dan kunt u zich aanmelden voor één van onze inloopbijeenkomsten. We organiseren per deelgebied twee inloopbijeenkomsten:

Deelgebied

Datum en tijdstip bijeenkomst

Locatie

Deelgebied 1 (Borssele – Willem-Annapolder)

Dinsdag 29 september, 15.00 – 17.00 uur

De Stenge
Stengeplein 1
Heinkenszand

Dinsdag 29 september, 19.00 – 21.00 uur

Deelgebied 2 (Willem-Annapolder – Rilland)

Woensdag 30 september, 15.00 – 17.00 uur

Ons Dorpshuis
Berghoekstraat 3
Kruiningen

Woensdag 30 september, 19.00 – 21.00 uur

Vanwege de coronamaatregelen mogen wij maar een beperkt aantal bezoekers tegelijk toelaten. Daarom dient u zich vooraf aan te melden. Dat kan door te mailen naar inloopdagen@zuid-west380kv.nl. Vermeld bij de aanmelding uw contactgegevens en de bijeenkomst die u wilt bezoeken. U ontvangt een bevestiging. Neem deze mee naar de bijeenkomst. U heeft geen toegang als u griepachtige verschijnselen heeft, contact heeft gehad met personen die besmet zijn met het coronavirus, of als u 10 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst een risicogebied heeft bezocht.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.