Bezoek het informatiecentrum Zuid-West 380 kV West

Delen via:   

TenneT vindt het belangrijk om iedereen in de omgeving goed te informeren over de bouw van de nieuwe hoogspanningsverbinding van Borssele naar Rilland. Daarnaast willen we in contact komen met de omgeving en bereikbaar zijn voor vragen en zorgen die leven bij omwonenden. Het informatiecentrum moet hieraan bijdragen. Met een maquette, filmpjes en een interactieve kaart van het tracé informeren we de bezoekers over de werkzaamheden. 

Openingstijden

Normaal gesproken is het informatiecentrum elke donderdagmiddag open van 13.00 - 16.30 uur. Komt u liever op een ander moment of met een groep langs? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Dat kan per mail via west@zuid-west380kv.nl of via een privébericht op onze Facebookpagina of in de BouwApp.

LET OP: Gewijzigde openingstijden eind december

Vanaf 15 december is het informatiecentrum in Kruiningen niet standaard geopend op donderdagmiddag. Het is wel mogelijk om een afspraak te maken. Vanaf donderdag 5 januari kunt u weer elke donderdagmiddag tussen 13.00 en 16.30 uur zonder afspraak terecht in het informatiecentrum. Komt u liever op een ander moment of met een groep langs? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Dat kan op de volgende manieren:

Adres en bereikbaarheid

Het informatiecentrum bevindt zich aan de Stationsweg 23 in Kruiningen, niet ver van de snelweg (A58). Neem de afslag 33 (Yerseke). Er is een groot parkeerterrein tegenover het pand aanwezig. Het pand bevindt zich op het treinstation Kruiningen-Yerseke en is dus ook zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.