Bezoek het informatiecentrum Zuid-West 380 kV West

Delen via:   

TenneT vindt het belangrijk om iedereen in de omgeving goed te informeren over de bouw van de nieuwe hoogspanningsverbinding van Borssele naar Rilland. Daarnaast willen we in contact komen met de omgeving en bereikbaar zijn voor vragen en zorgen die leven bij omwonenden. Het informatiecentrum moet hieraan bijdragen. Met een maquette, filmpjes en een interactieve kaart van het tracé informeren we de bezoekers over de werkzaamheden. De Virtual Reality bril geeft een unieke ervaring over de werking van energie.

Actuele openingstijden

Het informatiecentrum is vanwege de coronamaatregelen momenteel alleen open op afspraak. Zo kunnen we de veiligheid van u en onze collega’s waarborgen. Er mogen maximaal vier bezoekers per keer binnen. U kunt een afspraak met ons maken via: 0800 836 63 88, west@zuid-west380kv.nl of door middel van een privé bericht op onze Facebookpagina.

LET OP: vanwege de coronamaatregelen kunnen de openingstijden onverwachts wijzigen. Wilt u zeker zijn dat het centrum open is als u langskomt? Maak dan een afspraak via 0800 836 63 88, west@zuid-west380kv.nl of via een direct bericht op Facebook. Groepsbezoeken zijn momenteel niet mogelijk. In ons centrum hanteren we de RIVM-richtlijnen. Dat betekent: anderhalve meter afstand houden, uw handen geregeld wassen en hoesten in uw elleboog. Heeft u klachten? Dan vragen we u thuis te blijven.

Adres en bereikbaarheid

Het informatiecentrum bevindt zich aan de Stationsweg 23 in Kruiningen. Het informatiecentrum ligt niet ver van de snelweg (A58). Neem de afslag 33 (Yerseke). Er is een groot parkeerterrein tegenover het pand aanwezig. Het pand bevindt zich op het treinstation Kruiningen en is dus ook zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.