Denk mee, we horen graag van u!

Delen via:   
09 / 03 / 2021

U leest er alles over op deze website: de komst van de hoogspanningsverbinding tussen Rilland en Tilburg. Inmiddels is duidelijk welke route de verbinding volgt. Wij nodigen u uit om mee te denken hoe de verbinding zo goed mogelijk in het landschap ingepast kan worden. Denk aan natuurcompensatie en maatregelen die de impact van deze hoogspanningslijn zullen verzachten.

Hoe u uw stem kunt laten horen? Via onderstaande link komt u in de projectatlas. Daarin is het concept-landschapsplan terug te vinden. In dit plan staan allerlei maatregelen die nodig zijn om de verbinding goed in het landschap in te passen.

Wij nodigen u uit om gebruik te maken van de groene knop met de tekst 'Stel een Vraag'. Deze vindt u linksboven in de kaart van het concept-landschapsplan. Laat hier uw vragen, opmerkingen en suggesties achter.

Op deze manier helpt u het landschapsplan verder in te vullen. Het concept-landschapsplan is namelijk een groeidocument dat naar aanleiding uw inbreng, overleg met alle belanghebbenden zoals provincie, gemeenten, dorpsraden, bewonersgroepen en terreinbeherende organisaties in de eerst volgende maanden zal worden ‘gevuld’.

Hans Wierikx, voorzitter van de Samenwerkende Overheden, wethouder Van Boxtel van de gemeente Dongen en wethouder Stoop van de gemeente Drimmelen benadrukken in een persoonlijke videoboodschap het belang dat u meedenkt en nodigen u uit om uw ideeën en wensen kenbaar te maken.

Videoboodschap Hans Wierikx, Samenwerkende Overheden:

 

Videoboodschap wethouder Stoop, gemeente Drimmelen:

 

Videoboodschap wethouder Van Boxtel, Dongen:

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.